События

«Київстар» презентує серію майстер-класів з профорієнтації для молоді з проблемами опорно-рухового апарату

   19 грудня компанія «Київстар» відкриє мультимедійну кімнату у Спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті № 15 для дітей та молоді з порушеннями опорно-рухового апарату та представить серію профорієнтаційних відео майстер-класів, відзнятих компанією. Благодійна акція відбудеться в рамках комплексної благодійної ініціативи «Київстар» «Для людей, для країни!» з метою всебічного розвитку та профорієнтації молоді з порушеннями опорно-рухового апарату.

   У створенні майстер-класів «Київстар» взяли участь експерти з питань соціальної реабілітації та профорієнтації, які відповіли на низку актуальних питань, зокрема: куди звернутися за допомогою, з чого починати, обираючи майбутню професію, де і як здобути необхідні професійні знання та навички. Історії своїх досягнень розказали і самі люди з проблемами опорно-рухового апарату, доводячи на власному прикладі, що успіх напряму залежить від бажання та сили волі. Майстер-класи розповідають про сучасні професії, доступні людям з обмеженими можливостями.

   Новий комплексний проект «Київстар» та його соціального партнера – громадської організації «Інститут соціальної політики» реалізується з метою підтримки дітей та молоді з порушеннями опорно-рухового апарату у виборі затребуваної професії та їх самореалізації в сучасному суспільстві.

   Запрошуємо Вас взяти участь у прес-брифінгу, на якому відбудеться презентація
проекту профорієнтації та майстер-класів.

   Учасники заходу:

• Жанна ПАРХОМЕНКО, директор з корпоративних зв’язків компанії «Київстар»;
• Леонід ТОРБА, директор Спеціальній загальноосвітній школи-інтернату № 15 та вихованці інтернату;
• Андрій ШЕВЦОВ, президент Всеукраїнської громадської організації «Наукове товариство інвалідів «Інститут соціальної політики».

   Чекаємо на Вас
19 грудня о 16:00 за адресою пр. Перемоги, 113

З питань акредитації та додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь:
Олена Шеремет, спеціаліст із зв’язків з громадськістю CLEVER Group
тел..: (044) 4928904; моб.: (067) 322 49 50;
e-mail: [email protected].

Leave a Comment