Главная

«Ернст енд Янг» презентує перший Звіт про корпоративну відповідальність

«Ернст енд Янг» презентує перший Звіт про корпоративну відповідальність

Компанія «Ернст енд Янг» презентує сьогодні свій перший Звіт про корпоративну відповідальність, підготований в Україні. Звіт розповідає про результати діяльності «Ернст енд Янг» в економічній, соціальній та екологічній сферах, охоплюючи роботу трьох українських офісів компанії, розташованих у Києві та Донецьку, протягом 2009 фінансового року, тобто за період з 1 липня 2008 року по 30 червня 2009 року.

Інформацію представлено у чотирьох розділах: Офіс, Ринок, Довкілля і Суспільство. Ця структура відповідає загальному підходу «Ернст енд Янг» до питань корпоративної відповідальності. У звіті мова йде про: цінності, якими наші співробітники керуються у повсякденній роботі та політики, що роз’яснюють ці цінності; реалізацію клієнтських проектів і пов’язаний із цим контроль якості; підтримку репутації; сприяння підприємницькій діяльності та розвитку бізнес-співтовариства; мінімізацію впливу на довкілля; волонтерські освітні та благодійні ініціативи.

Олексій Кредісов, керуючий партнер «Ернст енд Янг» в Україні, коментує: «В Україні наша компанія цілеспрямовано реалізує соціальні проекти з 2006 року, коли ми заснували Благодійний комітет. Поступово ми створили повноцінну програму корпоративної відповідальності, адже лише такий підхід може забезпечити сталий розвиток нашого бізнесу. Як бізнес-компанія ми можемо рости тільки за умови ефективної економіки та сильного суспільства. Отже, ми повинні постійно думати над точками перетину двох ліній – того, що ми можемо робити якнайкраще, і того, чого найбільше потребує суспільство. Так ми допоможемо людям, які в нас працюють, компаніям, які ми обслуговуємо, і суспільству, в якому ми ведемо діяльність, повністю розкрити свій потенціал».

У березні 2008 року «Ернст енд Янг» в Україні приєдналася до мережі Глобального договору ООН. Глобальний договір ООН пропагує сталий розвиток і закликає організації демонструвати свою відданість загальноприйнятим принципам у таких питаннях, як боротьба з корупцією, охорона довкілля і права людини. Звіт був підготований відповідно до вимог мережі Глобального договору ООН до Звіту за результатами діяльності.

Про компанію «Ернст енд Янг»

«Ернст енд Янг» є міжнародним лідером з аудиту, оподаткування і права, супроводу транзакцій і консультування. Спільні цінності та високі стандарти якості об’єднують 144 тисячі наших співробітників в усьому світі. Ми створюємо перспективи, розкриваючи потенціал наших співробітників, клієнтів і суспільства в цілому.

В Україні компанія веде діяльність з 1991 року. Зараз в офісах «Ернст енд Янг» в Україні працюють понад 500 фахівців, що надають повний спектр послуг міжнародним і українським компаніям. Дізнайтеся більше на сайті www.ey.com/ukraine.

Leave a Comment