Главная

Створюючи перспективи в епоху змін

Створюючи перспективи в епоху змін

Ми розробили бізнес-стратегію, яка ґрунтується на тісній взаємодії з нашими співробітниками, клієнтами та суспільством, щоб допомогти їм реалізувати свій потенціал.

Ми підтримуємо високий рівень корпоративної відповідальності та приділяємо особливу увагу тому, як найкраще інвестувати в розвиток суспільства. Ми прагнемо створити ділове середовище, в якому наша організація і суспільство в цілому зможуть успішно розвиватися протягом тривалого періоду.

Сьогодні комерційні, урядові та неурядові організації все частіше об\’єднуються, щоб створити умови, сприятливі для розвитку бізнесу, суспільства і захисту довкілля. 144 000 співробітників “Ернст енд Янг”, що працюють у 140 країнах світу, найкраще можуть допомогти у розв’язанні цього завдання, пропонуючи через нашу глобальну компанію знання і досвід, що зважають на місцеві умови і культуру кожної окремої країни.

Наші зусилля спрямовані на три основні напрямки, що відповідають пріоритетам нашої бізнес-стратегії і відіграють ключову роль у розвитку ринкової економіки.

* Підприємництво (Entrepreneurship) – підтримка динамічних компаній, що створюють нові можливості
* Освіта (Education) – забезпечення для нового покоління широкого доступу до навичок і знань
* Сталий розвиток довкілля (Environmental sustainability) – мінімізація шкідливого впливу нашої діяльності на довкілля.

Корпоративна відповідальність має стратегічне значення для забезпечення сталого розвитку нашого бізнесу. Сильна економіка та громадський добробут є невід\’ємними факторами зростання нашого бізнесу. Отже, ми повинні перебувати в постійному пошуку можливостей ведення бізнесу відповідно до потреб суспільства. Таким чином ми допоможемо нашим співробітникам, клієнтам і суспільству, у якому ми працюємо, повною мірою реалізувати свій потенціал.

Leave a Comment