Новости

КУБОК ЛІТА-2010 – В РУКАХ «СУЗІР\’Я»

КУБОК ЛІТА-2010 – В РУКАХ «СУЗІР\’Я»

Миколаїв, 28 липня 2010 року – Сьогодні в с. Галицинівка Жовтневого району Миколаївської області відбулася Спартакіада на Кубок «Літо-2010». Її учасниками стали діти з пришкільних оздоровчих таборів «Сузір\’я» та «Орлятко», які функціонують в рамках проекту Фонду «Центр соціальних програм» за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження» і сприянні адміністрації Жовтневого району та МГЗ ОК РУСАЛ.

Головний суддя змагань, фізрук Галицинівської загальноосвітньої школи, Петро Самойлов повідомив, що в програмі Спартакіади – декілька етапів: настільний теніс, футбол і комплексний етап «Нащадки козацької слави». Останній, найвідповідальніший та складніший – ключовий в заході.

В ході жарких, як за температурою, так по загостренню пристрастей, змагань періодично кожна з команд виходила у лідери. В результаті з невеликою перевагою в балах Кубок «Літо-2010» виграла команда табору «Сузір\’я» (с. Галицинівка).

В урочистій обстановці начальник відділу молоді та спорту Жовтневої райдержадміністрації Ірина Осауленко і директор із забезпечення виробництва МГЗ Олександр Тарасенко вручили переможцям заслужений Кубок, а усім членам команд і учасникам – грамоти та пам\’ятні призи.

За словами заступника начальника районного відділу освіти Лілії Штоппель, цей спортивний захід – один з цілої програми активного відпочинку дітей пришкільних оздоровчих таборів. Попереду їх чекають «Веселі старти» на території Шевченківської сільської громади і туристське багатоборство в Регіональному ландшафтному парку «Гранітно-степове Побужжя».

Як відмітив директор із забезпечення виробництва МГЗ Олександр Тарасенко, таке насичене подіями й емоціями літнє життя сприяє не лише якісній підготовці до нового навчального року, але й розширенню круга їх знайомств та спілкування.

КУБОК ЛІТА-2010 – В РУКАХ «СУЗІР'Я»

КУБОК ЛІТА-2010 – В РУКАХ «СУЗІР'Я»

КУБОК ЛІТА-2010 – В РУКАХ «СУЗІР'Я»

КУБОК ЛІТА-2010 – В РУКАХ «СУЗІР'Я»

КУБОК ЛІТА-2010 – В РУКАХ «СУЗІР'Я»

Leave a Comment