Главная

29 вересня 2010 року у Київі Український форум благодійників презентує нову програму «Відверті розмови про благодійність»

29 вересня 2010 року у Київі Український форум благодійників презентує нову програму «Відверті розмови про благодійність»

Цієї осені Український форум благодійників презентує нову програму «Відверті розмови про благодійність», яка стане майданчиком для обговорення актуальних тем у сфері організованої філантропії. Перша розмова відбудеться вже 29 вересня 2010 року, тому слідкуйте за анонсами форуму.

Теми для «Відвертих розмов про благодійність»:
Протягом року члени Українського форуму благодійників мають можливість запропонувати шість різноманітних тем, які є актуальними для обговорення з іншими представниками сектору. На найближчі три місяці були визначені наступні теми:

1) «Моніторинг благодійної діяльності: на шляху до ефективності» ( 29 вересня 2010 року). Учасники зможуть подискутувати про сучасні принципи системи моніторингу благодійної діяльності та програм, які здійснюється як вітчизняними неприбутковими організаціями, так і бізнес компаніями.

2) «Соціальний захист та благодійність» (жовтень 2010 року). Учасники тематичної зустрічі будуть мати нагоду проаналізувати та визначити роль благодійників у системі соціального захисту, Розмова відбудеться навколо ролі благодійників у системі соціального захисту.

3) «Україна. Релігія. Благодійність» (листопад 2010 року). Завданням зустрічі є зініціювати діалог щодо ролі церкви та релігійних установ у розвитку вітчизняної благодійності, а також обговорити можливості співпраці між різними конфесіями та благодійними організаціями та фондами.

Щороку планується організовувати шість «Відвертих розмов про благодійність»: у вересні, жовтні, листопаді, березні, квітні та травні.

Учасники «Відвертих розмов про благодійність»:
Взяти участь у «Відвертих розмовах про благодійність» можуть всі, хто цікавиться темою благодійності в Україні, а саме: представники благодійних фондів та організацій; бізнес компанії, які здійснюють благодійну діяльність; ЗМІ; ініціативні групи; приватні благодійники тощо.

Участь у «Відвертих розмовах про благодійність» – безкоштовна.

Офіційним партнером програми є Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України».

Leave a Comment