Главная

В Киеве прошел благотворительный спектакль








В Киеве прошел благотворительный спектакль

63 тисячі гривень передав колектив Національного Академічного драматичного театру імені Івана Франка Всеукраїнському благодійному фонду «Крона» для допомоги Центру дитячої онкогематології лікарні «ОХМАТДИТ».

21 лютого 2011 року у свій вихідний день актори театру вийшли на сцену, щоб зіграти одну з найбільш улюблених глядачами вистав – «Кайдашева сім’я» Івана Нечуй-Левицького.

Кошти, передані театром, фонд «Крона» спрямовує на ремонт відділення інтенсивної хіміотерапії Центру дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку НДСЛ «ОХМАТДИТ». Зараз фонд спільно з Опікунською радою Центру проводять збір коштів, щоб якомога скоріше завершити ремонт і відкрити відділення.

Адже це питання збереження життя маленьких пацієнтів. У листопаді минулого року відділення інтенсивної хіміотерапії було закрито на ремонт у зв’язку з неналежним станом для перебування онкохворих дітей. Держава виділила 350 тисяч гривень, але цих коштів, як завжди, не вистачає для проведення усіх необхідних робіт. Чекати ще рік чи два – значить поставити під загрозу життя дітей з усієї країни з діагнозом мієлоїдна лейкемія (найбільш інтенсивний та ризикований протокол лікування серед усіх дитячих онкозахворювань).

Щоб відкрити відділення необхідно ще 300 тисяч гривень.

Leave a Comment