Главная

Краєзнавча Миколаївщина: оголошено конкурс «Барвиста писанка»

Краєзнавча Миколаївщина: оголошено конкурс «Барвиста писанка»

Переможець програми «Територія РУСАЛу» Миколаївський обласний краєзнавчий музей оголошує конкурс «Барвиста писанка», якій відбудеться у рамках реалізації проекту «Осмілюйтеся, ви талановиті!».

Мета конкурсу: сприяти розвитку писанкарства в краї, популяризації народних традицій, пов’язаних із святкуванням Великодня, підвищення творчої активності дітей та молоді. Партнери конкурсу: Миколаївське обласне управління культури облдержадміністрації, Миколаївське обласне управління освіти облдержадміністрації, Управління освіти виконкому Миколаївської міської ради.

У конкурсі можуть брати участь діти та дорослі або колективи від 6 до 24 років згідно своєї вікової групи.

Для участі в конкурсі необхідно подати декоровані великодні яйця або композицію з використанням писанок (писанки, розписані на шкарлупі пташиних яєць повинні бути видуті) матеріали подаються з урахуванням їх експонування на виставці до






28 березня 2011р. за адресою: вул. Декабристів, 32, тел. (0-512) 72-02-67 (відділ етнографії), (0-512) 47-07-19; e-mail: [email protected].

Переможців конкурсу визначить журі за критеріями: технічний рівень виконання (майстерність), художній рівень (орнамент, композиційне вирішення, колористика) та оригінальне творче вирішення.

Конкурсні роботі експонуватимуться в краєзнавчому музею на виставці «Барвиста писанка» з 1 квітня до 5 травня 2011 р. Кращі роботи будуть відзначені дипломами, призами та за узгодженням передані до фондів музею.

З інформацією про хід реалізації конкурсу можна ознайомиться на сайті Миколаївського обласного краєзнавчого музею (http://museums.at.ua/) та Центру соціальних програм РУСАЛу в Україні (www.csp.mk.ua).

Leave a Comment