Новости

МТС нагородила героїв українського спорту

Київ, Україна – Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», оголошує про підтримку всеукраїнської урочистої церемонії «Герої спортивного року –






2010».

Церемонія нагородження найкращих спортсменів та тренерів України проходила 31 березня в Київському національному академічному театрі оперети. Переможцями у почесних номінаціях стали спортсмени, які протягом 2010 року були тріумфаторами на олімпійських та світових спортивних аренах. МТС нагородила кожного лауреата престижної премії комплектом для підключення до послуги «МТС Коннект 3G».

Урочиста церемонія «Герої спортивного року – 2010», організована Національним олімпійським комітетом України, стала вже п'ятою в історії українського спорту. Переможців у кожній номінації визначали члени Української академії спорту шляхом таємного голосування. У результаті, провідні спортсмени, їхні наставники, спортивні організатори були удостоєні почесного звання «Героя спортивного року».

Герої 2010 року:

1. Найкращий спортсмен – Василь Федоришин – срібний призер чемпіонату світу, бронзовий призер чемпіонату Європи з вільної боротьби (60 кг).
2. Найкраща спортсменка – Інна Осипенко-Радомська – чемпіонка та срібна призерка чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное (байдарка-одиночка).
3. Найкращий тренер – Дмитро Радомський – особистий тренер чемпіонки та срібної призерки чемпіонату світу з веслування на байдарках Інни Осипенко-Радомської.
4. Сенсація року – Єлизавета Бризгіна – чемпіонка та срібна призерка чемпіонату Європи з легкої атлетики (естафета, біг на 200м).
5. Найкраща команда року (збірна) – жіноча четвірка парна з академічного веслування (Олена Буряк, Яна Дементьєва, Анастасія Коженкова, Катерина Тарасенко) – срібні призери чемпіонату світу, чемпіонки Європи.
6. Найкращий спортивний організатор – Валерій Борзов – президент Федерації легкої атлетики України.
7. Сильні духом (паралімпійські види спорту) – Ганна Єлісаветська – володарка 5 золотих і срібних нагород чемпіонату світу з плавання серед спортсменів-інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату.
8. Разом із олімпійцями (неолімпійські види спорту) – Чоловіча збірна команда України з шахів (Павло Ельянов, Захар Єфименко, Василь Іванчук, Олександр Моісеєнко, Руслан Пономарьов) переможці 39-ї Всесвітньої шахової Олімпіади.
9. Олімпійська надія України – Андрій Говоров – дворазовий чемпіон І Юнацьких Олімпійських ігор з плавання.
10. Спортивна слава України – Лариса Латиніна – дев'ятикратна олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики, Леонід Жаботинський – двократний абсолютний олімпійський чемпіон з важкої атлетики.
11. Спеціальна нагорода «Спорт для всіх» – місто Артемівськ (Донецька область).

«МТС Україна» протягом останніх 11 років залишається незмінним партером і генеральним спонсором НОК України. За цей період спільно з Національним олімпійським комітетом було проведено безліч проектів спрямованих на підтримку та популяризацію олімпійського руху в країні. І ця церемонія не стала винятком.

Про співпрацю МТС і НОК України

МТС активно підтримує спорт, багато років є генеральним спонсором Національного Олімпійського комітету України та мобільним оператором національної Олімпійської збірної України. Співпраця з НОК почалася в 2000р., Коли UMC став мобільним оператором українських спортсменів на Іграх у Сіднеї. У 2005р. був підписаний контракт, що включав зимову Олімпіаду в Турині (2006) і літню в Пекіні (2008). Наступний контракт охоплює 2009-2012рр і включає дві Олімпіади – зимову у Ванкувері (2010) і літню в Лондоні (2012), а також інші значимі спортивні події. Зокрема Юнацькі Олімпійські Ігри в Сінгапурі (2010) та Інсбруці (2012). Фінансова підтримка надається не тільки під час Олімпійських Ігор, а поширюється і на періоди між олімпіадами для ефективної підготовки українських спортсменів до змагань.

Про спортивні проектах МТС

МТС підтримує міжнародні та національні змагання у багатьох видах спорту, серед яких біатлон, легка атлетика, стрибки з жердиною, включаючи міжнародний турнір «Зірки жердини», теніс, фехтування, картинг, фрістайл-сноубординг. Компанія проводить і власні спортивні змагання для дорослих і дітей серед абонентів, партнерів, журналістів і співробітників. Більше 10 років МТС реалізує масштабну кампанію по просуванню олімпійських цінностей, популяризації спорту, активного і здорового способу життя. Серед найбільш відомих проектів – національний дизайнерський конкурс на форму для вболівальників української збірної в Пекіні «Олімпійський Haute-Couture», спільна з REUTARS фотовиставка «Пекін 2008 – Смак наших перемог», випуск першого в Україні професійного фотоальбому за результатами Пекінської Олімпіади, регулярна участь у проведенні «Олімпійського уроку», національної премії «Герої спортивного року», всеукраїнський конкурс школярів на підтримку української команди у Ванкувері «Підтримай своїх – знай наших!» і багато інших.

Leave a Comment