Новости

Компанія LG Electronics встановила нові кондиціонери в рамках соціальної ініціативи для пологового будинку

Про це стало відомо на приуроченій до Міжнародного дня захисту дітей прес-конференції, яка відбулася у Києві 2 червня. У рамках заходу було озвучено про соціальну ініціативу з установки кондиціонерів компанією LG Electronics Україна у київському пологовому






будинку №6.

Компанія LG Electronics встановила нові кондиціонери в рамках соціальної ініціативи для пологового будинку Аномальна спека (30–40°С вище нуля), що прийшла в Україну минулого літа, і за прогнозами синоптиків, знову повернеться, внесла свої корективи в роботу українських установ. У більшості медичних установ встановлено вентиляційні системи, спроектовані понад 20 років тому, просто не розраховані на такі навантаження. Тому виходом в такій ситуації стає установка кондиціонерів.

Будучи соціально-відповідальною компанією, LG Electronics виступила з ініціативою облаштувати один з пологових будинків кондиціонерами з метою створення комфортних умов для пацієнтів медичних закладів м.Києва. Враховуючи створення дитячого гінекологічного відділення у пологовому будинку №6 м.Києва, було прийнято спільне рішення щодо облаштування даної установи. При цьому 17 кондиціонерів LG було встановлено в першу чергу у відділені для дітей та підлітків, а також в до- і післяпологових палатах та пологових залах.

«Пологовий будинок – це місце, де зароджується нове життя, – сказала Валентина Залеська, заступник начальника Головного управління охорони здоров'я КМДА. – Тому дуже важливо, щоб умови у ньому були максимально комфортними». Пані Залеська також особливо підкреслила важливість встановлення кондиціонерів саме в київському пологовому будинку №6, оскільки на його базі буде відкрито гінекологічне відділення для дітей та підлітків.

«Наш пологовий будинок спеціалізується на наданні допомоги породіллям з передчасними пологами – це ті мами, в яких є загроза народження дитини вагою менше 2 кг, – розповідає головний лікар київського пологового будинку №6 Наталя Печура. – Крім того, вже підготовлено пакет документів про те, що на території нашого пологового будинку буде відкрито центр дитячої та підліткової гінекології. Тому наше основне завдання – це надавати якомога якіснішу професійну допомогу всім жінкам, які до нас звертаються, а також створити для них максимально комфортні умови, що не відрізняються від домашніх. Від імені нашої медустанови, я хочу подякувати компанії LG Electronics, яка допомогла нам у вирішенні цього завдання. Також ми дуже вдячні за унікальний кондиціонер, який був вставлений у відділенні інтенсивної терапії для новонароджених. Діти, які народжуються з надмірно малою масою тіла, дуже важко утримують температуру і дуже легко її віддають. Цей кондиціонер дозволить давати додаткове тепло, навіть коли на вулиці -20°С».

«Рішення допомогти київським пологовому будинку було прийнято всередині компанії. У когось із нас вже є діти, хтось матиме їх у майбутньому, тому ніхто з нас не залишився байдужим. До того ж, у нас є одна перевага – знання технологій і розуміння, як їх правильно використовувати, – повідомила на прес-конференції маркетинг-директор компанії LG Electronics Україна Ірина Хворостяна. – Встановлені у пологовому будинку інверторні кондиціонери допоможуть створити оптимальний мікроклімат у палатах та пологовій залі, підтримуючи задану температуру на постійному рівні (з точністю до одного градуса). І що особливо важливо, можуть працювати при температурі -20°С. Крім того, ці кондиціонери абсолютно безпечні для здоров'я: функція самоочищення усуває зайву вологу, перешкоджає виникненню неприємних запахів, а чотирьохступінчаста система фільтрації очищає повітря у приміщенні чистим, уловлюючи не лише небезпечні для організму бактерії і речовини, але й алергени».

Leave a Comment