Новости

«Подаруй портфель школяру»

«Подаруй портфель школяру»   Під такою назвою вчора в Центрі соціальних програм РУСАЛу відбулося підбиття підсумків благодійної акції. Її мета – допомогти батькам дітей-інвалідів підготувати їх до школи, забезпечивши необхідним приладдям.

У Центрі соціальних програм РУСАЛу, в урочистій обстановці дев’ятнадцять дітей, у тому числі і одна багатодітна сім’я Ануфрієвих, отримали портфелі та канцелярські приладдя для школи.

«Подаруй портфель школяру»
Привітати школярів з початком навчального року прийшли: директор з персоналу МГЗ Тамара Демяненко, директор з персоналу Сервісного центру «Металург» Тетяна Баранець, менеджер з персоналу мережі магазинів «Лакомка» Ірина Дідих, а також представник мережі магазинів «Донна Роза» Олена Гончарова. Їх усіх об’єднує активну участь у реалізації Програми підтримки дітей-інвалідів Корабельного району.

Ірина Ануфрієва, багатодітна мама коментує: «У нас десятеро дітей, семеро з них школярі, тому для нас це дуже вагома фінансова допомога».

В цілому, щоб наповнити один «портфель» на суму від 240 до 380 грн., Організаторам знадобилося більше місяця роботи. Всі кошти були зібрані завдяки скарбничкам, встановленим в торгових центрах, магазинах і піцеріях Корабельного району, роботі з трудовими колективами, і за допомогою спеціальних фандрайзингової заходів.

Програма реалізується спочатку цього року і має системний характер. Так, особливо потребуючі діти щомісячно отримують необхідні медикаменти та побутові речі. Впізнаваність Програми та небайдуже до неї ставлення у миколаївців говорить той факт, що співробітник одного з місцевих банків за особистою ініціативою, подарував комп’ютер Каті, яка виховується мамою і цього року йде в 2-й клас.

Учасники та організатори заходу висловлюють велику подяку всім мешканцям м. Миколаєва, а також підприємцям і керівникам підприємств за підтримку: 

• Мережа магазинів «Донна Роза», керівник Юношев Вадим Леонідович;

• «Піцерія 7-40», керівник Вербина Валентина Володимирівна;

• Мережа піцерій «УНО-МОМЕНТО», керівники Кушнір Едуард Борисович і Кароліна Едуардівна;

• Мережа магазинів «Ласунка», керівник Бут Олена Миколаївна;

• Магазин «Книги», керівник Гуляєва Лілія Степанівна;

• Магазин «Прима-південь», підприємець Решетняк Євген Віталійович;

• Торговий центр «1001 дрібниця», директор Щурко Світлана Євгенівна;

• Мережа магазинів «ТАВРІЯ В», генеральний директор Карандо Віталій Володимирович;

• Продуктовий магазин «Мрія», підприємець Антонян Армен Суренович;

• Трудовий колектив МГЗ, генеральний директор Овчинников Юрій Георгійович;

• Трудовий колектив СЦ «Металург», генеральний директор Удодов Олександр Трохимович.

«Подаруй портфель школяру»

Координатор програми – Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні», тел. 636696.

Leave a Comment