Главная

Звіт зі сталого розвитку корпорації "Оболонь" 30 років успіху 2010-2011

Місія корпорації “Оболонь”:
”Щодня ми працюємо, щоб бути кращими
та не залишити спраглих
на планеті”








   Шановні партнери та колеги!

   Ми горді представити вам Звіт корпорації “Оболонь”, в якому показано наш шлях до сталого розвитку.

   Минулий рік став знаковим для “Оболонь” — ми зуміли подолати кризові явища, попри невпинний тиск на га-лузь і виробника змогли втримати і наростити виробництво. За минулий рік у корпорації відбулося багато позитивних змін — підвищення ефективності виробництва, вихід нових продуктів, оновлення головного бренду “Оболонь”. Попри активну господарську діяльність, ми ніколи не забуваємо про принципи корпоративної відповідальності, адже майже сім тисяч оболонців працюють для 45 мільйонів українців.

   Запроваджені зміни в корпоративному управлінні підтверджують вірність обраного нами шляху на побудову української корпорації зі штаб-квартирою у Києві. Реорганізація у публічне акціонерне товариство накладає додаткові обов’язки на “Оболонь” — тепер ми будемо ще більш відкритими для світу.

   Стратегічним економічним завданням залишається прагнення лідерства на всіх ринках присутності корпорації. Крім цього, ми прагнемо диверсифікувати бізнес і зробити його менш залежним від кризових явищ. Одним із таких методів є експорт продукції на міжнародні ринки.

   Корпоративна соціальна відповідальність для нас є дуже важ-ливим інструментом на шляху до сталого довгостро-кового розвитку. Саме прагненням сталого розвитку ми керуємося у розробці всіх стратегій корпорації, вивчаючи наш вплив на всі групи зацікавлених сторін, що і дає нам такий успіх. У період кризи нам вдається утримувати фінансову стабільність, і це стало можливим зокрема і завдяки реалізації стратегії сталого розвитку корпорації.

   Попри все, корпорація “Оболонь” продовжує неухильно дотримуватися принципів гармонійного співіснування, взаємодії та постійного діалогу з суспільством. Переконаний, що цей Звіт продовжить розвиток ефективного діалогу корпорації “Оболонь” із працівниками, споживачами, широкими колами громадськості, державними органами та партнерами.

Leave a Comment