Главная

Социальный отчет "Эрнст Энд Янг" 2011

Шановні добродії!

мені приємно запропонувати до вашої уваги третій звіт про корпоративну відповідальність компанії «Ернст енд Янг» в Україні, що охоплює період з липня 2010 по червень 2011 років. У ньому висвітлено як фінансові результати діяльності, так і досягнення компанії у сфері корпоративної відповідальності за чотирма основними напрямками: офіс, ринок, суспільство, довкілля.

При підготовці цього звіту ми керувалися вимогами стандарту G3 GRI (Глобальна ініціатива зі звітності). Наші показники проаналізовано в динаміці, з урахуванням чинників зовнішнього середовища, у якому працює «Ернст енд Янг», та відгуків на наші попередні звіти.

За роки, протягом яких ми випускаємо соціальні звіти, ви могли спостерігати якісні зміни, що стали результатом системного підходу компанії до корпоративної відповідальності. Багато наших соціальних проектів трансформувалися – стали глибшими і більш масштабними, а також ми запровадили нові ініціативи, зокрема у сфері управління персоналом, зменшення впливу на довкілля, волонтерства та благодійності.

«Ернст енд Янг» працює в Україні вже понад 20 років. Наша щоденна діяльність підтверджує відданість компанії основним принципам бізнес-етики, які зазначені у Глобальному Договорі ООН та охоплюють сфери прав людини, умов праці, ставлення до навколишнього середовища та протистояння корупції. Наша стратегія фокусується на створенні довготривалих і стійких цінностей для компанії і суспільства. При цьому ми постійно відслідковуємо події, що відбуваються в області КСВ, та адаптуємо свої дії відповідно.

В умовах, коли економічна ситуація стрімко змінюється, а криза довіри посилюється, ми абсолютно переконані в необхідності об’єднання зусиль заради покращення якості життя в нашій країні. Саме тому «Ернст енд Янг» всебічно сприяє обміну найкращим досвідом заради укорінення принци-пів відповідальної поведінки в суспільстві.

Ми будемо продовжувати розвивати проекти корпоративної відповідальності та звітувати про досягнення на щорічній основі. Зворотній зв’язок, який сподіваємося отримати від кожного читача цього звіту, стане рушієм для прийняття рішень — тож чекаємо на Ваші відгуки.

Leave a Comment