Новости

Компания Санофи в Украине была признана лучшей фармацевтической компанией года

Компания Санофи в Украине была признана лучшей фармацевтической компанией года Компанію Санофі в Україні було визнано найкращою фармацевтичною компанією року в номінації «Іноземний виробник» під час Щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі «Панацея-2012».

[img=left]https://www.csrjournal.com/uploads/posts/2012-09/1348055468_342342342.gif [/img] УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

   Нагороди всеукраїнського конкурсу «Панацея» – це визнання всією фармацевтичною галуззю та українською спільнотою щоденної турботи Санофі про здоров’я та покращення якості життя пацієнтів, а також численних соціальних проектів, ініційованих компанією. Виходячи за межі забезпечення сучасними інноваційними медичними препаратами і слідуючи своїй глобальній стратегії корпоративної соціальної відповідальності, Санофі в Україні зосереджується на розвиткові соціальних програм, які спрямовані на вирішення найбільш актуальних проблем охорони здоров’я в Україні. Компанія виступає партнером організацій пацієнтів, державних органів влади, науково-дослідницьких закладів і медичних установ, започатковує навчальні та благодійні програми, проводить спеціальні події, мета яких – звернути увагу суспільства на важливі питання охорони здоров’я українців, допомогти у боротьбі з найбільш розповсюдженими захворюваннями, а також сприяти реформуванню галузі охорони здоров’я в Україні на користь українських пацієнтів.

   Як глобальний партнер в охороні здоров’я, який орієнтується на потреби пацієнтів в усьому світі, Санофі в Україні здійснює проекти з корпоративної соціальної відповідальності у таких напрямках: турбота про пацієнтів та співробітників, етична поведінка на ринку та піклування про довкілля. У відповідності до своєї стратегії КСВ, компанія підписала Меморандум про взаєморозуміння на 2012 рік з Міністерством охорони здоров'я України, щоб покращити лікування діабету, сприяти ранній діагностиці раку молочної залози, а також вдосконалити систему охорони здоров'я в країні в цілому. В липні 2012 р. відбулася зустріч керівництва Групи Санофі з Міністром охорони здоров’я України Раїсою Богатирьовою, на якій були обговорені перспективи розвитку державно-приватного партнерства у сфері охорони здоров’я, зокрема питання забезпечення українських громадян життєво важливими ліками.

   У рамках глобальної програми компанії «Діабет. Допоможемо разом», за підтримки Асоціації дитячих ендокринологів України Санофі проводить Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка серед дітей з цукровим діабетом та традиційно оздоровлює маленьких пацієнтів з усіх областей країни в найкращому спеціалізованому санаторії «Березовий гай». З 2010 року компанія відкрила 19 шкіл самоконтролю цукрового діабету для пацієнтів. Також Санофі щороку підтримує відзначення Всесвітнього дня діабету спільно з Українською діабетичною федерацією, організовує фотовиставки про життя людей з цією хворобою, а також провела тестування рівня цукру в крові у депутатів Верховної Ради.

Турбота про пацієнтів з онкологічними захворюваннями є ще одним ключовим пріоритетом для Санофі. Маючи довготривалий глобальний досвід у цьому напрямку, компанія сприяє профілактиці, діагностиці та лікуванню раку та реалізує ряд соціальних заходів, які направлені на допомогу людям, що віч-на-віч зіштовхнулись з цим захворюванням. Так, у лютому 2012-го року компанія стала ініціатором Круглого столу у Київському міському клінічному онкологічному центрі, під час якого було презентовано видані за сприяння компанії брошуру «Якщо у вашої близької людини виявили рак?» та «Щоденник пацієнта».

   На всіх етапах клінічних досліджень і розробок, виготовлення і постачання своєї продукції, Санофі дотримується суворих етичних стандартів, прийнятих в європейських країнах. Компанія сприяє професійному зростанню своїх працівників та підтримує їх на всіх рівнях в різноманітних життєвих ситуаціях. Окрім того, Санофі піклується про навколишнє середовище: в Україні компанія започаткувала пілотний проект «Еко-водіння», мета якого – сприяти безпеці дорожнього руху шляхом мінімізації стресових ситуацій та інших чинників ризику, покращення стану довкілля шляхом скорочення викидів вуглекислого газу, а також зменшення витрат палива і витрат на автосервіс.

Жан-Поль Шоєр, Генеральний директор Санофі в Україні: «Звання найкращої іноземної фармацевтичної компанії в Україні для Санофі є великою честю і водночас ознакою довіри з боку українських пацієнтів, професіоналів галузі охорони здоров’я та широкої громадськості. Сьогодні Санофі в Україні – це одна з найуспішніших фармацевтичних компаній, чиї високі досягнення є результатом натхненної та відданої роботи всіх наших співробітників. Наше завдання – не лише забезпечення українців високоякісними і доступними ліками, а й сприяння покращенню якості життя українців в цілому. З цією метою у партнерстві з організаціями пацієнтів, медичною спільнотою і органами влади ми реалізуємо в Україні низку освітніх, соціальних і благодійних проектів. Санофі – соціально відповідальна компанія, яка ставить пацієнта в центр своєї діяльності, й усій нашій команді надзвичайно приємно отримати нагороду конкурсу «Панацея» як визнання того, що наша робота була оцінена фармацевтичною галуззю та українською спільнотою найвищим чином».

Leave a Comment