Акцент

«Мрия» направила на развитие сообществ 4,9 млн. грн. (укр.яз.)

«Мрия» направила на развитие сообществ 4,9 млн. грн. (укр.яз.)
На сьогодні від початку року «Мрія» виділила понад 4,9 млн. грн. соціальних інвестицій на розвиток регіонів, де розташовані активи компанії. В Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській та Івано-Франківській областях було реалізовано понад 1200 проектів, що мають системний характер.

«Мрия» направила на развитие сообществ 4,9 млн. грн. (укр.яз.) УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

   Розмір соціальних інвестицій подвоївся у порівнянні із аналогічним періодом минулого року. Кошти були спрямовані на розвиток місцевих громад у напрямках: охорона здоров’я, інфраструктура та довкілля, освіта, культура і мистецтво, а також на фінансування проекту «Я люблю рідний край».

   Зокрема, інвестиції у напрямку освіти склали 2 млн. 60 тис. грн. Було модернізовано понад 40 навчальних закладів: створені комфортніші умови для навчання, закуплені комп’ютери, техніка, меблі, обладнання для кабінетів, підвищена енергоефективність у школах за рахунок заміни вікон, утеплення приміщень. Крім того, в напрямку освіти діють програми з розвитку активної та відповідальної молоді, проводяться спеціалізовані конкурси та навчання.

   Однією з найперших в громадах розвивається соціальна інфраструктура. Ремонтуються дороги, водопроводи, проводиться газифікація, вуличне освітлення, облаштування автобусних зупинок, благоустрій зон відпочинку. Бюджет у цьому напрямку склав 675 тис. грн. Громадам надається пальне, будівельні матеріали, організовується робота будівельних бригад.

   Для розвитку культури та духовного відродження краю виділено 1 млн. 700 тис. грн. Відновлені пам’ятки архітектури та історії, побудовано та відреставровано церкви, монастирі, будинки культури, впорядковано кладовища, підтримується відродження народних ремесел, діяльність місцеві ансамблів, проведення фестивалів і ярмарок.

   У поліпшення здоров’я краян та якісне медичне забезпечення інвестовано понад 470 тис. грн. Реконструйовано та обладнано фельдшерсько-акушерські пункти, встановлено сучасну техніку, обладнано діагностичні кабінети. Для підвищення активного та здорового способу життя серед населення компанія фінансує діяльність спортивних колективів.

«Розвиток рідного краю – це один з ключових напрямків стратегії компанії. Цю місію розподіляє кожен член нашої команди. Ми рухаємося вперед і вважаємо своїм обов\’язком стимулювати такий розвиток в громадах нашої присутності. На сьогодні фінансова допомога надана в усі регіони присутності, у кожному з напрямків діяльності. Ми не збираємося зупинятися на досягнутому. І як це відбувається вже впродовж 20-ти років, будемо поступово збільшувати розмір інвестицій\”, − коментує Владислав Луговський, директор з виробництва \”Мрія Агрохолдинг\”.

Leave a Comment