Новости

Компанія EY розповіла про свої КСВ проекти за останні декілька місяців

Компанія EY розповіла про свої КСВ проекти за останні декілька місяців

Компанія EY випустила одинадцятий випуск щоквартального вісника про корпоративну відповідальність, у якому висвітлені найбільш важливі та цікаві проекти за чотирма напрямами: «Офіс», «Ринок» та «Суспільство» за останні декілька місяців. Пропонуємо деякі цікаві проекти.

РИНОК
Вже третій рік в програму Університету ЕУ включено модуль з КСВ. Цього року група з 40 студентів відвідали 4 заняття з КСВ, які включали в себе теорію КСВ, дискусії, вирішення кейсів, гру «Етичні дилеми бізнесу».
Вже п’ятий рік поспіль компанія ЕУ виступає генеральним партнером конкурсу кейсів з КСВ, який проводить Центр «Розвиток КСВ». 6 лютого 2014 року відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих КСВ практик українських компаній. Цього року переможцями в різних номінаціях стали «Прикарпаттяобленерго», «1+1 медіа», «ВіДі Груп», Університет банківської справи НБУ, Amway, «Київстар», «3DD Альянс», «ІнвестГазета». Гран-прі конкурсу здобула компанія ДТЕК за програму зі створення Агенцій місцевого розвитку на територіях присутності.
Наприкінці минулого року було оголошено конкурс, партнером якого став Український Форум Благодійників, за яким
20 найбільш мотивованих представників благодійних організацій отримали можливість безкоштовно пройти навчання в Академії бізнесу ЕY.

ОФІС
4 квітня в українських офісах EY пройшов «Жовто-блакитний флешмоб». Працівники компанії вирішили додати трохи яскравих жовто-блакитних кольорів до п’ятничного дрес-коду.
У рамках програми Wellness компанія організувала низку заходів, присвячених здоровому і активному способу життя: турнір з пінг-понгу Європейської Бізнес Асоціації, XIIІ футбольний турнір Американської Торгівельної Палати, Київський марафон.
Компанія запропонувала співробітникам різні можливості провести дозвілля з дітьми цікаво та з користю, організувавши низку заходів: екскурсія на «Шоколадну фабрику», Великодні майстерні з виготовлення декору, спортивний фестиваль «Ми – чемпіони!».
В компанії також діють різні клуби за інтересами: клуб ораторського мистецтва, клуб прикладного мистецтва, клуб фотомайстерності

«Дошка ідей»: нове джерело інновацій
Нещодавно в компанії з’явився додатковий механізм для запровадження позитивних змін в життя колективу – інтерактивна дошка для роботи з пропозиціями співробітників – «Дошка ідей». Дошка поділяється на три змістових частини:
1. «Ідеї», де кожен може написати свою пропозицію на міні-папірці і закріпити на дошці. Тут її бачать інші та можуть підтримати, вписавши своє ім’я.
2. «В роботі», де розміщуються ідеї, що вже було проаналізовано та обрано для втілення. Якщо на папірці вказано контакти тих, хто підтримує ідею, це означає, що ці люди також готові допомогти у її реалізації. Ідеї, які за певних причин не можуть бути втіленими, переносять у спеціальне відділення «Відхилено».
3. «Виконано». Тут розміщено ідеї, що вже було реалізовано.

ДОВКІЛЛЯ
Декілька років поспіль співробітники українських офісів долучаються до традиційних весняних подій – глобальної акції «Година Землі» та всеукраїнського суботника «Зробимо Україну чистою!»

СУСПІЛЬСТВО
Розвиток молодих лідерів: компанія підтримала конкурс інвестиційних досліджень серед молоді – CFA Institute Research Challenge, Всеукраїнську студентську олімпіаду «Стратегічне управління», відкритий студентський чемпіонат із розв’язання бізнес-кейсів «IASA CaseChamp 2014».
Профорієнтаційні зустрічі фахівців EY зі студентами та школярами, майстер-класи для студентів, програма «Амбасадор EY», весняна сесія в «Університеті EY» та ін.
Компанія ЕY – постійний учасник спортивних змагань, що влаштовує всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром». Понад 120 тисяч гривень для підтримки та розвитку дітей з синдромом Дауна зібрав турнір з міні-футболу між корпоративними командами.
EY вже третій рік поспіль виступає спонсором програми освітніх модулів для вихователів та психологів, які працюють в дитячих закладах інтернатного типу.
Співробітники компанії також долучилися до святкових урочистостей до Дня перемоги. Через особисті контакти було
визначено декількох ветеранів, до яких волонтери завітали в гості з гостинцями та вітаннями.

Детально про всі проекти ви можете дізнатися у віснику за посиланням.

Leave a Comment