Новости

«Монсанто Україна» розпочинає програму стажування для молодих аграріїв

«Монсанто Україна» розпочинає програму стажування для молодих аграріїв

Компанія «Монсанто Україна» відбрала 5 студентів останніх курсів та випускників аграрних вишів для участі у програмі стажування. Учасники програми проходитимуть оплачуване стажування у компанії протягом 12 місяців, почергово працюючи у відділах продажів, виробництва, селекції та розвитку технологій.

«Монсанто Україна» розпочинає програму стажування для молодих аграріїв УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

Загалом заявки на участь у програмі подали близько 350 молодих аграріїв. Серед них було відібрано 30 кандидатів, яких запросили до Києва на фінальну стадію конкурсу. Фіналісти отримали практичне завдання та після підготовки представили свої рішення представникам «Монсанто Україна». За результатами презентацій та співбесід було обрано 5 найкращих учасників – студентів та випускників Національного університету біоресурсів і природокористування (Київ), Вінницького національного аграрного університету та Житомирського національного агроекологічного університету.

«З 1 липня вони почали проходити стажування у нашій компанії, – каже Олена Мискова, директор з персоналу компанії «Монсанто Україна». – Кожен учасник зможе отримати цінний професійний досвід та нові знання, попрацювати з найкращими менеджерами компанії. І найголовніше, що наші співробітники готові докласти максимум зусиль для повноцінного розвитку та становлення молодих спеціалістів як справжніх професіоналів у сільському господарстві».

Стажування дасть можливість молодим фахівцям познайомитися з різними аспектами діяльності міжнародної насіннєвої компанії, застосувати отримані під час навчання знання на практиці та отримати реальний досвід роботи. Після успішного завершення програми буде розглядатися можливість подальшого працевлаштування у «Монсанто Україна».

Leave a Comment