Новости

РАЕС – у національних кольорах

РАЕС – у національних кольорах

Масову акцію «Прийди у вишиванці» на честь Дня Національного Прапора та Дня Незалежності України влаштували працівники Рівненської АЕС (підрозділ “Енергоатом”).

РАЕС – у національних кольорах УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

Напередодні свята Організація молоді ВП РАЕС звернулася до колективу атомної станції з проханням прийти у передсвятковий день на роботу у вишиванках або з елементами державних кольорів та символів в одязі й сфотографуватися разом.

Під час обідньої перерви представники майже усіх підрозділів РАЕС зібралися на майданчику біля центральної прохідної: майоріли жовто-блакитні стяги, милувало око різнобарв’я вишиванок, привертала увагу українська символіка.

– Колектив Рівненської АЕС зустрічає свято Незалежності з високими виробничими досягненнями,сказав генеральний директор ВП РАЕС Павло Павлишин. – Вже тиждень наші енергоблоки несуть стовідсоткове навантаження, а на початку поточної доби був досягнутий максимум навантаження за всю історію експлуатації. Ми розуміємо відповідальність та сподівання, які зараз покладаються на атомну енергетику країни.

Також генеральний директор підкреслив важливість цієї акції, яка демонструє любов до рідної землі, національну гордість, гідність та єдність.

Leave a Comment