Снігурівщина: «Тепло шкільної родини – кожній дитині»

Снігурівщина: «Тепло шкільної родини – кожній дитині»

Під такою назвою вже реалізується другий місяць проект Снігурівської загальноосвітньої школи, який підтримано Антикризовою програмою Міжнародного фонду «Відродження» та адмініструється Фондом «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

Так за кошти проекту, районного бюджету та залучені батьківські кошти замінено частину опалювальної системи, облаштовано спальні кімнати для першокласників, відремонтовано за сучасними вимогами всі внутрішні туалетні кімнати. Розпочато опалювальний сезон. В школі тепло завдяки відремонтованій системі опалення. Першокласники мають чудові умови для денного сну.

Людмила Берест, директор школи, підкреслює, що всі ці заходи спрямовані на налагодження роботи та створення додаткових умов для функціонування груп продовженого дня. На цей час учні 1-4 их класів одержують триразове харчування: сніданок та обід – за бюджетні кошти, на суму 6-50 грн., та вітамінізований полуденок на суму 4-46 грн.

Також проект передбачає як покращення (посилення) харчування дітей, так й організацію їх змістовного дозвілля. Групи продовженого дня створено в усіх класах початкової школи. Режим роботи та оплата вихователів відрегульовано так, щоб діти мали час на прогулянку, виконання домашніх завдань, відвідування гуртків.

Команда проекту отримує багато схвальних відгуків від батьків та дітей щодо харчування, організації роботи груп продовженого дня. На кінець жовтня планується провести анкетування батьків та учнів щодо реалізації проекту.

Снігурівщина: «Тепло шкільної родини – кожній дитині»Снігурівщина: «Тепло шкільної родини – кожній дитині»






Leave a Comment