События

Майстер-клас Любові Паливоди «Абетка моніторингу та оцінки»

21 квітня 2011 року з 10.00 до 13.30 Український форум благодійників організовує майстер-клас Любові Паливоди «Абетка моніторингу та оцінки». Захід відбудеться в рамках просвітницької програми Форуму «НА ВЧИСЬ!».

Метою майстер-класу є презентація понять моніторингу та оцінки, їх сутності, ролі в організаційному розвиткові та проектному менеджменті, їх схожості та відмінностей. Більш детально під час майстер-класу буде розглянуто підхід до розробки технічного завдання на проведення оцінки проекту.

Не втрачайте нагоду дізнатись більше!

Експерт: Любов ПАЛИВОДА, має сімнадцятирічний досвід роботи з неурядовими організаціями (НУО) в країнах нових незалежних держав. До її основних галузей спеціалізації входять: планування та здійснення програм/проектів розвитку громадянського суспільства; розробка та реалізація грантових проектів; організаційна та проектна оцінка для США, ЄС та програм ООН. Крім того, вона працює в якості незалежного консультанта та проводить дослідження та оцінку проектів, пов\’язаних з управлінням та демократичним розвитком, а також благодійництвом та розвитком організаційного потенціалу; та співпрацює з посадовими особами, підприємствами, організаціями-донорами, місцевими та міжнародними організаціями. Її дослідження зосереджені на питаннях громадянського суспільства та благодійності, соціального та економічного впливу третього сектора і т.д. Пані Паливода є магістром Київського державного університету (1982) у галузі математики та математичнихої основи кібернетики, має ступінь магістра бізнес адміністрування (MBA) Міжнародного інституту менеджменту (1999), та є доктором філософії з кандидатом наук у галузі державного управління Rutgers University, США (2006).

Учасники заходу:

цей майстер-клас буде корисним для представників (керівники, менеджери, координатори проектів/програм, спеціалісти зі зв’язків з громадськістю та залучення ресурсів) членів Українського форуму благодійників, інших благодійних фондів та організацій, співробітників бізнес-компаній, які відповідають за реалізацію благодійних програм; приватних благодійників та всіх, хто працює з великим об’ємом інформації та хоче підвищити власну ефективність!

Під час заходу учасники матимуть можливість поділитися власним досвідом щодо актуальних питань моніторингу благодійних програм та ініціатив; розказати власні історії, які як надихають, так і допомагають проаналізувати помилки.

Умови участі в заході:

Члени Українського форуму благодійників:
1 особа від організації – участь безкоштовна; кожна наступна особа – реєстраційний внесок 50,00 грн.

Інші учасники, які не є членами Українського форуму благодійників:
1 особа від організації – 100,00 грн.; кожна наступна особа – реєстраційний внесок 75,00 грн.

Кошти, зібрані під час реєстрації, будуть спрямовані Українським форумом благодійників на створення інформаційної бази Форуму з питань благодійництва, зокрема на придбання спеціалізованої літератури.

Час та місце проведення:
21 квітня 2011 року, з 10.00 до 13.30 (початок реєстрації о 9.30)

Адреса: центральний офіс МФ “Відродження”, м. Київ, вул. Артема, 46, 2-ий поверх

Реєстрація:

Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 18:00 19 квітня 2011 року на електронну адресу [email protected] або на факс (044) 425 92 95.
У зв’язку з обмеженою кількістю місць, реєстрація для участі в заході є обов’язковою. Члени Українського форуму благодійників та представники організацій, що подали свої реєстраційні заявки першими, матимуть перевагу.

Оплата реєстраційного внеску:

1. За безготівковим перерахунком
Благодійна організація «Український форум благодійників»,
м. Київ, вул. Артема, 46;
Код ЄДРПОУ 33886435, п/р 26000100748;
ВАТ «Райффайзен Банк Аваль», МФО 380805.
Призначення платежу: добровільна пожертва на статутну діяльність.
Оплата має надійти до початку заходу.

2. Готівкою
21 квітня 2011 року під час заходу.

Leave a Comment